Καλάθι
Espa logo

Τρόποι πληρωμής

 

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Πληρωμή με Κάρτα

Η εξόφληση γίνεται με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτας Visa, Mastercard.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή τοποθεσία στην υπηρεσία Paycenter της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ όπου η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια (SSL 128 bit).

Τραπεζική κατάθεση

Η εξόφληση γίνεται με κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, σημειώνοντας στην αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
GR 38 0172 6000 0056 0009 9933 653

Δικαιούχος: ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ για 7 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση μη καταβολής του αντιτίμου της παραγγελίας σας εντός του χρονικού ορίου των 7 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Δωρεάν έξοδα αποστολής

Για όλες τις αγορές άνω των 100€

Εύκολη παραγγελία

Με λίγα κλικ

100% Ασφαλές Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο